Corona

Vanwege de beperkingen die Corona ons oplegt, kunnen wij voorlopig niet repeteren of optreden. Sinds begin maart repeteren wij met beeldbellen (Zoomen). Ons dirigente Susanne van Althuis slaagt er iedere week weer in om ons een muzikaal programma voor te schotelen, ook al kunnen we niet samen zingen! met ritme oefeningen, met muziek fascinaties en met hulp van een programma leren improviseren. Zo blijven we actief, met de middelen die we hebben.

Vanaf 1 juni is het in principe om – voorzichtig – weer te beginnen met samen zingen. Dat moet dan in kleine groepjes en bij voorkeur buiten gebeuren. Wij onderzoeken nog op welke manier we dat veilig kunnen gaan doen.

Als we weer samen gaan zingen, volgen we het protocol van Koornetwerk Nederland. Dat vind je hier.

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten.